Дева Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април ще ви изненада решение или действие на близък човек, който не живее във вашия дом.
Вашите опасения са свързани  седна евентуална загуба или провал, но вие нямате да имате никакво влияние или въздействие върху тези събития.
През тези седем дни ще обмисляте или ще разговаряте относно едно предстоящо пътуване, което ще предприемете сами или с други близки хора. То може да бъде на дълго разстояние или да бъде за по-дълъг период от време.
През седмицата ще ви натоварят психически и емоционално, проблеми на работното ви място или от битов характер.
Бъдете внимателни, ако работите с техника или със специфични машини и инструменти.
През седмицата любовният живот на близка жена: роднина или приятелка ще предизвика раздразнение у вас или желание да и кажете някои истини, свързани с нейни грешки, неправилни действия или илюзии.
Момчетата и момичетата ще направят някои важни планове с приятели, колеги или съученици. Като цяло тази седмица ще сте по-големи оптимисти за бъдещето си или развълнувани около предстоящо събитие.
Мъжете ще се ангажират с някакъв документ или договор, който може да има финансов характер.
Жените ще са нервни, нетърпеливи, лесно ще се уморяват през седмицата. Подсилете организма и имунната си система с подходящи натурални средства.

 


Дева Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

През седмицата от 27 март - 2 април ви предстои да преживеете различни събития свързани с бебе или с дете, които ще донесат приятни емоции в любовните ви или семейни отношения.
През седмицата избягвайте финансови ангажименти с хора от кръга ви приятели, тъй като може необмислено да се въвлечете в неприятности или проблеми, които те имат.
През тази седмица ще ви изненада неприятно една новина свързана с човек, когото познавате, с неговото/нейното семейство, работа или личен живот.
Като цяло седмицата ще благоприятства развитието на ваши планове или събития, които касаят дома ви и близките ви роднини.
Това ще бъде благоприятна седмица за важни промени в дома, за покупка за вашия бит или за преместване в нов дом и др.
Момчетата и момичетата ще имат силен период от време, в който ще могат да докажат своите способности, чувства, да постигнат определени цели, да реализират стойностни желания. Някои ваши планове и дела, които поради различни причини са били в застой досега, през тази седмица могат да имат едно ново развитие и дори финал.
Жените ще имат повече работа в дома и повече ангажименти в семейството си, но резултатите определено ще ви накарат да се чувствате горди от постигнатото. Ако възникнат някакви неприятности, то те няма да ви изненадат, защото сигналите за тях идват от предишната седмица.
Мъжете ще имат важни срещи или разговори, които ще определят развитието на бъдещи планове. Възможно е събиране или присъствие на обществено мероприятие по важен повод. Новите хора, които ще с епоявят в живота ви през тези седем дни, няма да са случайни и ще оставят някаква следа в живота ви.