Козирог Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април очаквайте една промяна в дома си, която може да бъде изтълкувана или приета от вас по най-различен начин.
Би трябвало вече да сте приели житейската истина, че за всяко събитие в живота ви си има причина, време и място за развитие, и вие трябва точно по този начин да приемате нещата.  
През тези седем дни ще имате много контакти със стари и нови приятели. Тези седем дни ще бъдат благоприятно време за създаване на нови познанства с хора, които ще обогатят вашия мироглед и познания в различни сфери от живота.
Особено важни и интересни за вас ще бъдат познанства с хора, с които най-вероятно ще се запознаете виртуално или ще станете техни последователи.
През седмицата мнозина от вас ще се зарадват на пари, които ще подобрят семейния бюджет или ще получат документ, свързан с бъдещи приходи.
През седмицата прояви на нелоялност, измама или манипулация ще предизвикат много бързи и категорични решения у вас за приключване на отношенията ви с някои хора.  
Момчетата и момичетата нека погледнат по-сериозно на задачите и ангажиментите, които имат в училище, в университета или в кариерата си. Това е седмица, в която може да изградите един успех или да постигнете с лекота един провал. От вас зависи...
Мъжете ще бъдат принудени по-сериозно да погледнат на финансите си, на разходите, които правят и на парите, които получават. Седмицата ще благоприятства постигането на добри резултати в работа свързана с транспорт, туризъм, комуникации, онлайн продажби, куриерски услуги, използването на различните средства за информация, реклама и др.
Жените ще се наложи да се погрижат за външния си вид, за здравето си, да потърсят лекарски съвет относно някои неразположения. При някои от вас ще възникне възможност за преместване по местоживеене, което ще е една необходима промяна за вас.

 


Козирог Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

През седмицата от 27 март - 2 април не допускайте напрежение по въпроси свързани с финансови документи или пари.
Седмицата ще бъде благоприятна за вас в подобни действия или начинания и едно напрежение определено няма да ви е в помощ.
През тези седем дни очаквайте интересни новини или полезна за вас информация, която ще бъде важна за вашата работа или бизнес.
Възможно е да възникне нова възможност за работа или да преживеете ново развитие на ваши професионални отношения с хора отблизо или отдалеч.
Тази седмица ще ви изненадат гости в дома ви или ще получите неочаквана покана за събиране в дома на ваши съседи, приятели или роднини.
През седмицата ще ви зарадва събитие в живота на близък човек, което носи благоприятна промяна в живота на тази личност.
Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за пътувания свързани с развлечения, посещения на интересни или непознати места, срещи с хора отблизо и далеч и др. Здравето на близък човек може да изиска грижа или да създаде напрежение и притеснение за определен период от време.
Мъжете ще имат силна и продуктивна седмица. Ще вършите задачите си с лекота. Ще се радвате на трудно постигнати успехи или на важни промени в живота си. В семейството ви ще се проведе важен разговор свързан с човек, който живее извън дома ви.
Жените ще са по-неблагоприятна позиция от силния пол. Важни планове или отношения ще се изплъзват от вашия контрол, ще имат противоположно на вашите очаквания развитие. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви върне към общи спомени, които имате с тази личност.