Лъв Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април ще възникне благоприятна въможност за създаване на нови професионални или бизнес контакти. Възможно е да развиете или задълбочите тези отношения и да постигнете дълготрайно сътрудничество, в областта в която работите.  
През тази седмица ще трябва добре да обмислите ваша идея или план за допълнителна или временна работа.
През тези седем дни ще ви зарадват различни новини от близо или отдалеч.
През седмицата ще получите покана, която определено ще ви зарадва и може да изиска от вас някаква подготовка, приготовление.
Ако ще пътувате през тази седмица вероятно ще преживеете неприятна ситуация, свързана с действията или поведението на човек, с когото ще пътувате заедно или който ви предстои да срещнете.
През тази седмица някои от вас ще се разделят с приятел или с роднина поради различни житейски причини.
През тези дни ще проведете важен разговор или ще вземете решение свързано с дома, в който живеете или собственост, която притежавате и др.
Момчетата и момичетата ще увеличат кръга си от приятели. Силно впечатление може да ви направи едно ново познанство. Да се избягват прибързани, рискови и емоционални действия, които винаги носят някакъв хаос със себе си.
Жените ще имат интересна дейност или лични ангажименти с хора от различни разстояния. През тази седмица може да обичате свободно и да приемате с любов или уважение чувствата на другите към вас.
Мъжете ще поемат някаква отговорност свързана с дете, с млад човек, по-млад брат или сестра и др. Седмицата носи ангажираност с вече започнати или добре планирани действия и задачи. Може да възникне необходимост от търсене на истинския източник на една клюка, интрига или злонамерени действия, но не губете ценно време преследвайки само това.

 


Лъв Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

През седмицата от 27 март - 2 април ще имате планове да свършите важна за вас работа, която касае вашия дом или друг имот, за който се грижите.
Вероятно нещата ще стават бавно или ще се наложи да отложите някои неща поради необходимостта от помощ или съдействие на други хора.
Това ще бъде трудна седмица за вземане на важни решения, както и за ангажиране с юридически дела от имотен характер.
През седмицата ще разчитате много на помощта или обещание, което сте получили от страна на ваш приятел. Няма причина нещата да не се случат, затова избягвайте песимистични мисли и паника.
През седмицата някои от вас ще изживеят стресова ситуация свързана с неочаквано събитие в живота на жена, която може да живее в друго населено място.
През седмицата ще ви зарадват успехи и постижения на човек от кръга ви роднини или приятели.
Момчетата и момичетата ще се сблъскат с някои неприятности през тази седмица, които ще има помогнат да натрупат определен житейски опит, който да им помогне при бъдещи подобни ситуации. Това ще бъде благоприятно време за пътуване с приятели или с друга полезна за вашето бъдеще цел.
Жените Лъв трудно ще постигнат реални успехи през тези седем дни. Недовършена работа или проблематични отношения от предходната седмица могат да бъдат все още актуален проблем за вас. Хубавите новини, събития, помощ или покровителство през седмицата ще дойдат от жена.
Мъжете ще трябва по-отговорно да изпълнят свой ангажимент към близка жена, приятелка и др. Като цяло събитията през тази седмица ще имат осезаемо женско влияние върху вас. Ще обсъждате с приятели бизнес или професионални идеи и дела. По-активните и амбициозни от вас определено ще могат да реализират една такава идея.