Овен Седмичен Хороскоп 22 - 28 април, 2024

През седмицата от 22 - 28 април ще ви се наложи да бъдете по-внимателни с възникналите или неотложни разходи, и като цяло с личния си или семеен бюджет.
Внимавайте при работа с всякакви финансови документи, или разплащателни сметки.
Особено бъдете внимателни в случай, че се ангажирате с действия касаещи кредит, ипотека или стоки на изплащане.
През тези седем дни някои хора умишлено ще търсят начин да ви провокират и да ви предизвикат към един конфликт, чиято цел е да ви злепостави в средата, където работите или където живеете.
Не приемайте на доверие всякаква информация, която засяга по някакъв начин вашия личен или семеен живот.
Действайте внимателно в отношения с хора, които живеет захранвайки се с клюки от личния живот на други хора.
През седмицата може да възникне необходимост от обгрижване на здравословен проблем на човек от собственото ви семейство или роднина, който живее в друг дом.
През седмицата ще възникне ситуация, която ще изиска трудно решение за вашите семейни или брачни отношения.
Тази седмица ще ви изненада с успех на ваш приятел, който определено ще има влияние върху неговия финансов или материален просперитет.
Момчетата и момичетата ще трябва по-сериозно да погледнат на събитията и ангажиментите си през тази седмица, тъй като в никой случай не може да си позволите едно несериозно или нехайно отношение към тях. За някои от вас една житейска раздяла ще причини голямо сътресение в представите ви за живота, неговата краткотрайност и стойността на всеки един ден. През тази седмица може да ви се наложи да отложите ваш план за пътуване или да получите неприятна новина свързана с човек който пътува, или който живее на някакво разстояние от вас.
Мъжете могат да станат жертва на нечии манипулативни действия, да пострадат от някаква кражба, както на материални вещи, така и на идея или на лична информация. Може през тази седмица да разберете за подобни действия спрямо вас от близкото ви минало, които поради някаква причина да са останали незабелязани от вас. Много сложна седмица, която не трябва да създава първоначална паника у вас, а да ви подтикне към едно по-голямо внимание и предпазливост във всяко едно ваше действие или решение.
Жените ще се фокусират върху правилното изпълнение на различни задачи свързани с документи, плащания, с някакъв финансов договор и други. Повечето от задачите ви през седмицата ще имат добро развитие, ще ви донесат успех, задоволство, или ще бъдат повод за комплименти от страна на други хора. Повечето задължения, които ще имате към семейството и към близки родственици през тази седмица няма да ви натоварят психически и емоционално, тъй като ще имате прилив на повече енергия и най-вече на добро настроение.

 

Овен Седмичен Хороскоп 15 - 21 април, 2024

През седмицата от 15 - 21 април ще възникнат различни поводи за срещи или за събиране, както може да преживеете и различни приятни емоции в дома си.
Тези преживявания могат да бъдат свързани с получаване на пари в семейния бюджет, с възникването на неочаквани нови възможности от финансов характер, но могат да имат връзка и с лични (емоционални) събития.
През тази седмица бъдете внимателни с това, което ваши родственици ви споделят.
Не допускайте подобна информация да стане публично достояние и да бъдете обвинени в интриги или други неприятни действия.
В семействата, където има изневяра, тази седмица ще възникнат няколко турбулентни ситуации, които сериозно ще разклатят отношенията между партньорите.  
През седмицата ще има новини, които ще ви разстроят, ще са свързани с хора, които познавате или са от кръга ви роднини.
Като цяло те едва ли ще ви изненадат, тъй като може да са естествен завършек на ситуации, които са възникнали през предходните седмици.
Хубавото на събитията през тази седмица е, че въпреки тяхната сложност и стрес, които внасят в живота ви, ще имат възможност да намерят своя благополучен завършек по един или друг начин.
Всичко вероятно ще зависи от личната ви способност да гледате реалистично на всяко събитие, търсейки тяхното най-добро и просто разрешение.
Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която често ще имат лошо настроение, ниско самочувствие, нежелание да се ангажират със сериозни задачи или други депресивни състояния. Някои от тези неща могат да имат връзка от действие спрямо вас от страна на непознати, злобни или лицемерни хора. Някои ваши съученици или колеги, определено ще успеят да ви разочароват с нещо. Въпреки тези неблагоприятни тенденции вие ще имате желание да общувате с хора от различни разстояния, които могат да бъдат ваши приятели или хора, с които имате някакви общи интереси или хоби.
Мъжете ще имат една по-спокойна седмица, с лесни за изпълнение задачи или с по-малко задължения, което ще освободи място за приятни занимания или срещи с приятели. Особено емоционално ще ви заредят отношения с ваши бивши съученици, колеги или съседи. Здравето ви ще бъде нестабилно, което ще изиска от вас да бъдете внимателни с употребата на алкохол, цигари или наркотични вещества. По-сериозен може да се окаже здравословния проблем на ваш близък родственик или приятел, който ще води борба с едно сериозно заболяване.
Жените през тази седмица ще се наложи да отделят повече внимание на собствените си деца или на по-млади родственици. Възможно е да имат нужда от вашата помощ или съвет в един неясен и труден за тях период. През седмицата ще вниманието ви ще ангажира събитие в живота на близък човек, който най-вероятно живее сам в друг дом. През тези седем дни ще имате повече срещи (планирани или неочаквани), гости в дома си, присъствие на служебни или публични мероприятия и др.