Овен Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април бъдете внимателни, когато давате ваши лични вещи на други хора.  Има опасност те да бъдат загубени или повредени безвъзвратно.
През тази седмица ще се реши бъдещето на една ваша приятелска връзка. Това ще касае човек, който гледа преди всичко собствения си интерес, егоист или самовлюбен в себе си човек.
През тези седем дни от вас ще се изиска търпение и самоконтрол, ако искате да избегнете на всяка цена конфликти, загуби или неприятности.
Прояви на емоционална нестабилност от ваша страна могат да усложнят подобни преживявания.  
През тази седмица бъдете внимателни и разумни при разговори свързани с пари. Седмицата ще бъде неблагоприятна за вземане на кредит, независимо от къде и колко като сума.
Положителните събития през тези седем дни ще бъдат свързани с възможността много добре да планирате и подготвите ваши бъдещи действия, свързани с реализацията на един план или идея.
Момчетата и момичетата да се пазят от прибързани, необмислени, екстремни действия. Живота ви е даден да го пазите, а не да го разпилявате или губите с лудории.
Жените ще са ангажирани с повече семейни задачи. През тези седем дни ще поискате помощ, споделяне на някои семейни задължения.
През тази седмица ще сте склонни да действате смело и успешно по битови, материални и финансови дела, включително такива свързани с пътуване или с преодоляване на някакви разстояния, но не всичко ще върви по "мед и масло". Не са изключени спънки или затруднения, изпитания на вашата воля и търпение, желание сами да действате по вашите задачи, отхвърляйки съветите и помощта на други хора.
Мъжете ще са развълнувани от новина или предложение, което ще получат от близо или отдалеч. То може да ви донесе нещо хубаво и стойностно в живота, но преди всичко проверете информацията, източника и запазете всичко това в тайна поне за едно определено време.

 


Овен Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

Седмицата от 27 март до 2 април ще има с какво да ви зарадва, ако вложите търпение и амбиция при изпълнение на ваши планове и ангажименти. Ще имате успех при изпълнение на задачи от материален или битов характер.
През тези седем дни може да се зарадвате на една покупка или подарък, на изгодна за вас сделка или на друга благоприятна ситуация.
В емоционален план ще възникне напрежение в брачните ви отношения. Причина за това могат да бъдат различни по характер недоразумения, прояви на ревност или желание за контрол над другия партньор.
През седмицата интерес за вас ще представляват новини или информация, която ще получите чрез приятели, която ще се окаже полезна за вашите планове.
През седмицата може да създадете нови познанства на база общи интереси или съвместно участие в различни обществени мероприятия.
През седмицата ще възникне много неприятен конфликт между вас и дете или друг млад човек, който може да се задълбочи много неприятно.
Момчетата и момичетата ще попаднат в една неловка, сложна или стресова ситуация. Бъдете внимателни, търсете помощ и не действайте на своя глава, пренебрегвайки съветите на близките си хора.
Мъжете Овен ще получат важни новини, предложение или информация, която ще се окаже много полезна за личните ви дела. Всичко свързано с документи или бумащина ще има благоприятно развитие.
През седмицата често ще сте подвластни на настроение за романтични, интимни приключения, флиртове или освежаване на настоящата си връзка. Тези седем дни ще бъдат благоприятно време за среща с нов партньор или за търсене на такъв.
Жените ще търсят разумно обяснение на някои действия или решения на близък човек, най-вероятно от мъжки пол. Като цяло през тези седем дни ще ви озадачават или разочароват действията на мъже от семейството ви или от кръга ви роднини и приятели. През седмицата ще се ангажирате с разрешването на здравословен проблем или с някаква терапия.