Рак Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на стари проблеми или неприятности, на които сте погледнали несериозно преди време или сте отложили тяхното разрешаване поради някаква причина.
През тези седем дни възникването на нови обстоятелства или помощ, която ще получите от други хора ще спомогнат за тяхното разрешаване.
През тези седем дни ви предстои да направите по-големи разходи за дома или семейството си.
Като цяло във финансов план от вас ще се изиска по-голям контрол върху семейният ви бюджет.
През тази седмица мнозина от вас ще се наложи да приготвят подарък за близък човек, който ще има рожден ден или друг специален празник.
През седмицата ще следите развитието на здравословните проблеми на човек, когото познавате.
Това ще бъде благоприятна седмица за покупки за личния ви гардероб или за личните ви нужди.  
Момчетата и момичетата трудно ще постигат успехи, поради разсеяност, липса на мотивация, разпиляване на време за незначителни неща. Предстои ви събиране или ще преживеете важно събитие свързано с момче или с млад мъж.
Жените ще имат много ангажирана седмица, със задачи неизпълнени от предишните седмици, както и с възникване на нови, които ще отнемат повече от планираното за изпълнение време. Новини отблизо и далеч ще ви развълнуват или донесат важна за вас информация.
Мъжете ще очакват някой друг да свърши по-важните задачи в дома или на работното им място. Това няма да се приеме добре от страна на други хора, които открито могат да покажат своето негодувание. Предстоят промени или важни събития в кариерата или бизнеса ви.

 


Рак Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

През седмицата от 27 март - 2 април може да останете разочаровани от една планирана среща, за която ще имате предварително големи надежди и очаквания. Възможно е тази среща въобще да не се състои или причината за вашето разочарование да бъде човека, с когото ви предстои да се срещнете.
Тази седмица ще ви предостави нови възможности за развитие в професионален план. Възможно е да постигнете успех при кандидатстване за по-добре платена работа, да бъдете одобрени за преместване на нова позиция, което да се приеме като израстване в кариерата и др. През седмицата бъдете отворени за всякакви нововъведения, предложения и възможности за развитие.
В любовта може да възникне неочаквано недоразумение, което да създаде притеснение у вас или у партньора ви, докато се изясни цялата ситуация.
Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви планове и дела, особено тези които касаят семейството и семейния ви бюджет.
Възможни са добри приходи в дома ви благодарение работата или ангажиментите на други членове на семейството ви.
Някои от вас ще могат да се зарадват с една неочаквана печалба и получаване на пари от неочакван източник.
Момчетата и момичетата да бъдат предпазливи с интимния си живот. Не са изключени неприятни преживявания, неочаквана бременност или други нежелани ситуации. През седмицата може да пътувате с приятели или с роднини, като внимание ще изиска държанието на едно момче или мъж!
Жените Близнаци нека да обмислят повече новите си начинания, важните си решения и промени. Сега не е време да бързате, а да действате внимателно, смислено и практично. Повече разходи ще имат тези от вас, които иматс ин или внук, като причината за това в повечето случаи ще е важна.
Мъжете ще са нетърпеливи, нетактични понякога или лесно докачливи от коментари и забележки на други хора. Конфликтите могат да бъдат ежедневие за вас, ако допуснете това. През седмицата дайте си повече време да обмислите едно предложение или идея, която ще дойде от страна на жена.