Рак Седмичен Хороскоп 22 - 28 април, 2024

През седмицата от 22 - 28 април ви предстои да преживеете важно събитие свързано с близък човек или да пътувате (макар и на кратко разстояние) по семейни причини.
Възможно е да имате близък човек, който живее на някакво разстояние от вас, и който в момента ви липсва, или за когото се тревожите с оглед необичайните обстоятелства в живота му.
През тази седмица внимание ще изиска всяко едно ваше действие, независимо колко незначително изглежда то на пръв поглед.
Една малка грешка или пропуск, може да предизвика лавина от неприятни събития, конфликти и дори някакъв вид загуба.
Това в голяма степен ще касае вашите финансови дела, но не само тях.
През седмицата избягвайте да поставяте на изпитание вашето семейство, защото напрежението, на което всеки един член на семейството ви е подложен в момента, може да предизвика нежелано развитие и обрат на вашите отношения.
Това особено важи в случай, че в семейството ви има тайни или теми, по които никой не обича да говори или умишлено се избягват.
Седмицата ще благоприятства работа с документи, подписване на договори или споразумения свързани с ваши материални или имуществени, лични или бизнес интереси.
Момчетата и момичетата ще имат различни поводи за радост, за забавления, за по-оптимистично виждане на бъдещето. или нови идеи за развитие. Може неочаквано да ви попари една неприятна новина, свързана с човек, когото познавате или с нещо, за което сте били 100% сигурни че ще бъде ваше, или че ще може да го постигнете. Не допускайте различни новини, по-скоро клюки да влияят на важни за вас отношения с приятели или с любимото ви момиче/момче.
Мъжете ще се наложи да забавят малко темпото си на развитие или на работа и да се фокусират по-внимателно върху някои неприятности както в дома си, така и на работното си място. Мислете и търсете изход от всяка една подобна ситуация. Не отлагайте нещата за друг ден, за другата седмица и не се осланяйте на някакво чудо в живота ви. Ще имате достатъчно късмет, енергия и ресурси да поставите в ред живота си и да хармонизирате важни за вас отношения.
Жените ще преминат през различни сложни емоционални ситуации с мъж, който може да бъде родственик, приятел или някой, с когото работите заедно. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, за създаване или развитие на важни за вас контакти с хора от различни градове и села. Във финансов план може да настъпи оживление, да имате по-добри доходи или да постигнете по-добри финансови резултати.

 

Рак Седмичен Хороскоп 15 - 21 април, 2024

През седмицата от 15 - 21 април ще търсите информация или обяснения относно действията на един човек, който се опитва да постигне нещо чрез лъжи, измами и манипулации. Разочарованието, което ще изживеете ще бъде голямо, но в същото време ще се опитате да разберете мотивите за действията на тази личност.
През тази седмица ще следите с интерес новини или събития свързани с важно събитие от семеен характер, като годеж, сватба, бременност или раждане на дете и други.
Някои могат да намерят кураж и през тази седмица да направят предложение за брак на своя партньор.
През седмицата се опитайте да запазите чувството си за реализъм по отношение на финансовите си дела, чието развитие ще бъде според конкретната обстановка на мястото, където живеете.
Всякакви рискови ситуации и решения са нежелателни, а последствията от тях са непредсказуеми.
Внимавайте в парични дела с хора, които ще искат да спечелят или да направят нещо хубаво за тях, но не и за вас.
През седмицата ще бъде важно да бъдете предпазливи и да не допускате конфликти в дома си, които могат да имат много неприятно развитие.
Момчетата и момичетата ще се сблъскат с трудния характер на свой родственик, приятел или съученик, което ще ви даде някакъв житейски урок, по отношение опознаването на човешката природа. Предстои ви да преживеете нещо, което ще остави силен отпечатък в живота ви, и което е много вероятно да има връзка с човек от кръга ви роднини. В много отношения това може да бъде една седмица на прогрес за вас, което ще се определи от умението ви да улавяте и да се възползвате от шансовете, които животът ви дава.
Мъжете ще имат интересна седмица, защото с по-голяма свобода и лекота ще могат да движат своите идеи и планове за този период от време. Общуването ви с хора, които са постигнали реални успехи в живота, може да ви зареди с една нова порция оптимизъм за бъдещето ви. Седмицата ще се запомни с едно бързото развитие на различни по важност събития, които в повечето случаи ще касаят ваши близки хора.
Жените ще се наложи да променят някои неща в живота си, като начин на общуване, начин на работа или планове за близкото бъдеще. Тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело ще могат да разчитат на някакво развитие, както и на подкрепа или съдействие от страна на мъж. През седмицата ще се разговаря по-важен въпрос свързан с родственик, който може да бъде ваш баща, съпруг или син.