Риби Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април  някои от вас ще получат възможност да възобновят своя предишна любовна или приятелска връзка. Доколко обаче нейното развитие ще е перспективно при това възраждане, ще зависи и от вашия индивидуален хороскоп.
Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова любовна връзка. включително на такава с партньор от друго населено място или държава.
През тази седмица ще бъдете склонни да се връщате към миналото си, търсейки там причини за сегашните си проблеми или неприятности. Би било добре да се поучите от житейския си опит и по-философски да приемате събитията в настоящето си.
През тази седмица могат да възникнат леки здравословни проблеми свързани с човек от семейството ви или от близкия ви кръг приятели.
Битовите проблеми, които ще възникнат в дома ви ще намерят бързо разрешение, но не се правете на майстори, ако нямате опит или познания.
През тази седмица избягвайте контакти с държавни или с юридическия инстанции по въпроси свързани с ваша лична собственост, или собственост на човек от семейството ви.
Момчетата и момичетата ще се изправят лице в лице с последствията от свои предишни грешки или неизчистени неприятности и отношения. Като цяло тази седмица може да се окаже най-важния период в живота ви през този месец или да бъде времето на най-важните решения. Ще се премине през периоди на притеснения, несигурност, но това са кратки емоционални състояния, които не бива да са повод за тревога.
Мъжете ще поемат отговорност за разрешаване на различни битови или имуществени дела, важни за семейството или за някой от кръга роднини. През тези седем дни особено важно значение ще имат събития свързани с вашите родители или с роднини. Ще имате определени ангажименти свързани с техния дом, с тяхна собственост или задължения.
Жените ще преминат през седмица на неочаквани събития, които променят бавно, но сигурно живота ви. Седмицата ще ви даде голямо разнообразие от възможности в една или друга сфера на живота. Важното за вас ще бъде да отсявате правилно истинските и перспективните неща от тези, които ще ви донесат бърз, но временен успех.

 


Риби Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

През седмицата от 27 март - 2 април ще ви бъде трудно да разрешите неприятности с някои хора или да хармонизирате отношенията си с тях. Една от причината за това може да бъде факта, че са ваши роднини или по-възрастни от вас.
През тези седем дни ще имате срещи или виртуални контакти с дете или с млад човек, които ще ви разстроят, натъжат по някаква причина.
През седмицата ще получите подкрепа или важно за вас съдействие от страна на човек, който не живее във вашия дом и който най-вероятно не е ваш роднина. Той може да е част от работния ви екип, да е публична фигура, приятел или съсед.
Като цяло седмицата ще има с какво да ви зарадва, тъй като ще възникнат интересни и полезни за вас шансове и възможности за постигане на реални успехи, реализиране успешно на важни за вас задачи.
През седмицата следете внимателно отношенията си с хора, с които имате общи интереси или работите заедно.
Момчетата и момичетата ще трябва да намерят хармония в отношенията си с по-възрастен мъж: баща, дядо, по-голям брат и др. Няма да бъде лесна задача, но това трябва да ви бъде приоритет. Новина свързана с житейска раздяла в живота на жена ще ви накара да разберете по нов начин смисъла на живота и на човешките отношения.
Мъжете ще имат продуктивно време, донякъде благодарение на добре планирани действия и задачи още преди началото на настоящата седмица. Ще получите важна за вас новина, договор или документ. Не е изключено това да има отношение към друг член на вашето семейство. Тези, които ще са ангажирани със съдебно дело за издръжка, ще могат да постигнат задоволително договаряне.
Жените ще преминат през седмица, в която ще вземат важни решения, без емоции и без да се поддават на чужди влияния или съвети. Ще сте решителни при оставянето в миналото на някои ваши планове или отношения. Сега разбирате, че в живота ви има други по-важни неща или цели, а това, с което ще се разделите няма никаква перспектива.