Скорпион Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април ще ви разочароват или натъжат действията на член на вашето семейство. Възможно е това да касае неизпълнено обещание, някакъв вид загуба или глупава грешка, която да даде някакво отражение върху семейния ви живот и планове.
През тези седем дни ще възникнат промени свързани с пътуване, което е във вашите планове или в плановете на близък човек. Възможно е да преживеете стресова ситуация свързани с хора от друго населено място.
През седмицата следете внимателно новини свързани с хора, които се намират в друг град или държава.
Тази седмица ще запомните със събитие свързано с бебе, малко дете или с ваше собствено дете (ако имате такова).
През седмицата ще преживеете някакъв вид раздяла или неприятно събитие с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги.
Момчетата и момичетата ще попаднат в една неловка, конфликтна или неприятна ситуация. Тя може да бъде предизвикана от хора с бурен темперамент, които трудно контролират емоциите си.
Жените ще се зарадват на добри финансови възможности, приходи или на нови възможности за подобряване на финансовото си положение. Ще си доставите удоволствие с покупка на вещ за дома, технически уред или друго важно нещо, което сте повредили или изгубили преди време. В случай на необходимост ще получите финансова помощ от страна на роднини или ще използвате малък заем.
Мъжете трябва да приемат сериозно някои домашни ангажименти или проблеми, да поемат своята отговорност и да не я прехвърлят на други членове на семейството си.
Седмицата ще бъде благоприятно време за финализиране на сделка свързана с имот или земя. Ако имате собствено стопанство нововъведенията, които ще направите този месец ще се окажат много удачни и успешни за вас.


Скорпион Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

През седмицата от 27 март - 2 април ще бъде важно да контролирате негативните си емоции и настроения. От това ще зависи дали ще може да постигнете успехи и развитие на важни за вас планове.
През тези седем дни избягвайте да разпилявате времето и енергията си за неща, които нямат дълготрайно значение в живота ви.
През тази седмица може да ви натъжи една неприятна новина свързана с мъж, който е ваш роднина, приятел, колега или познат.
През тези дни ще ви се наложи да отидете някъде без да имате желание за това. Възможно е да възникне необходимост да се срещнете с неприятни за вас хора.
През седмицата харчете разумно парите си, избягвайте емоционални покупки или инвестиции.
Момчетата и момичетата ще са склонни да отделят повече време за срещи и забавления с приятели. Пролетното време ще ви влияе позитивно, но не разпилявайте енергията си и не занемарявайте основните си задължения.
Жените Скорпион  ще се зарадват на допълнителни пари в личния си бюджет. Възможен е флирт в работата или в обществената ви ангажираност (ако имате такава). Въобще емоциите и любовта ще са много актуални през тези седем дни.
Мъжете ще имат успешна седмица, с възможности да реализират няколко интересни идеи и планове. Възможно е да възникне притеснение около неочакван здравословен проблем свързан с ваш родственик. Не са изключени притеснения в семейството ви от най-различен характер.