Стрелец Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април ще ви изненадат събития или срещи с хора от различни краища на страната, където живеете или от света.
През седмицата ще проведете важен разговор с жена, който ще определи ваши планове за следващата седмица.
През тези седем дни ще имате възможност да възобновите ваши професионални или бизнес отношения или ангажименти.
Като цяло седмицата тази седмица ще бъде позитивна и успешна за вас, но се стремете да не допускате намесата на други хора в живота си, когато вземате важни решения. През този период ще бъде важно да съхраните своята независимост и индивидуалност.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически действия, за контакти с държавани или финансови институции.
Не пренебрегвайте информацията, която ще получите от хора, с които се познавате чрез различните социални мрежи и платформи.
Момчетата и момичетата ще разширят кръга си от приятели, които в повечето случаи ще бъдат приятели на техни стари приятели. През тази седмица възникне важно присъствие в живота ви на човек, когото познавате от вашето училище или работа.
Мъжете  ще преминат през седмица на важни събития в семейството, на работното си място или в обществото където живеят. Тези от вас, които ще са ангажирани със съдебни или юридически дела нека покажат едно по-сериозно отношение, добра подготовка и професионализъм.
Жените ще обичат да прекарват времето си с други жени, с които ще имат интересни теми за обсъждане. Седмица, която ще се запомни с интересно събитие в живота на момиче или млада жена.


Стрелец Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

През седмицата от 27 март - 2 април ще проведете важна среща или ще преживеете събитие свързано с момче или с мъж. Вашето участие определено няма да е на статисти, а ще изиграете някаква важна роля в тях.
Тази седмица ще бъде напрегната, по-често ще ви създава някакво неспокойствие или стрес, поради необходимостта да отидете на различни места и да се срещнете с различни хора. Някои от тези задачи могат да имат връзка с разрешаването на различни спорни ситуации или неприятности.
Резултатите, които ще постигнете през тези седем дни не винаги ще ви удовлетворяват. В даден момент това може да се окаже допълнително натоварване върху вашата психика.
През тази седмица ще получите неочаквана новина свързана с хора, които познавате, които може да са семейство или да са ваши семейни приятели.
Новина свързана с жена от близкото ви обкръжение ще ви ядоса, поради неразумните и действия и решения, въпреки вашите съвети.
Тези от вас, които имат собствено дете, ще трябва да вземат решение, което ще има важно значение за бъдещето им.  
Момчетата и момичетата ще търсят по-добри възможности за изява (особено момичетата). Ще искате да постигнете една по-голяма самостоятелност в живота, и осигуряването на финансова независимост ще бъде важно за вас (доколкото това е възможно според вашата възраст). Ще приемете с доверие и желание един нов човек в живота си, но много скоро ще се сблъскате с един опърничав и егоистичен човек.
Жените ще могат да се зарадват с покупки за личния си гардероб или за собствените си удобства. Това ще бъде благоприятно време за някакво обгрижване на дома, в който живеете или на имот, който притежавате. Деца или млади хора ще са причина за различни запомнящи се емоции.
Мъжете ще поемат повече или по-важни отговорности за семейството си. През тези седем дни мнозина ще разчитат на вас. Конфликтите са неизбежни, защото в един момент ще се почувствате натоварени с неща, които всъщност някой друг може да свърши.