Телец Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април ще възникне необходимост да реализирате важни планове от финансов характер. За тяхното реализиране ще ви се наложи да разчитате на хора, с които ви предстои да се срещнете през тези седем дни.
Благоприятно развитие през седмицата ще имат парични дела с хора, с които живеете или работите заедно.
Събития, които ще възникнат през тази седмица ще ви накарат по-сериозно да се погрижите за собственото си здраве или за здравето на човек от семейството ви.
Едва ли ще има причина за паника, но ще се наложи да организирате нов режим на хранене, физическа дейност, консултация с лекар, терапия или друг вид лечение.
През тези седем дни вашата емоционална нестабилност ще ви прави много по-чувствителни към действията и думите на другите хора, които може неволно да ви обидят с тяхна забележка или коментар.
Ако нещо не се реализира по начина, по който вие очаквате, проявете търпение. Бъдещето ще има с какво да ви изненада.
Новина или телефонен разговор с приятели ще бъде причина за конфликт с някой, който разпространява невярна информация за вас или за хора, които познавате.
Момчетата и момичетата нека да са стъпили здраво на земята през тези седем дни. Това не е време да витаете из облаците и да вярвате на сладки обещания или на нереални мечти и блянове.
Мъжете трудно ще преживеят едно разочарование или обида. Тези, които изпаднат в пдообно настроение нека да го приемат като знак, че има още много да учат в този живот. През тази седмица се опитайте да коригирате своите грешки или неразумни/прибързани действия.
Жените ще търсят нови начини за реализация, нови възможност да подобрят жизнения си стандарт или социалния си статус. През седмицата ще ви изненада или развълнува новина или с разговор свързан човек, когото познавате. Това ще бъде благоприятен период за работа, от която очаквате конкретна печалба или друг важен резултат.

 


Телец Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

През седмицата от 27 март - 2 април обърнете по-сериозно внимание на информация или предложение, които ще получите  особено ако е свързано с работа, с бизнес, с някаква обществена изява.
През седмицата ще ви разочароват нелоялните и користни действия на жена, която ще действа по един нечестен начин, без да мисли за последствията от собствените си постъпки. Разговорите ви с нея, няма да променят нищо, затова ако е възможно игнорирайте нейните действия или прекъснете отношенията си.
През седмицата основните ви проблеми или неприятности ще дойдат чрез хора с труден или конфликтен характер, с които ще ви бъде трудно да комуникирате или чийто характер няма да може да промените.
Това ще бъде благоприятна седмица за всякакви семейни събирания, покупки за дома или подобрение в семейното ви жилище.
Момчетата и момичетата от този зодиакален знак да внимават с парите, с които разполагат, за какво ги харчат и как ги печелят, ако имат свои собствени източници на доходи. През седмицата ще имате различни важни или полезни за вас ангажименти или задачи свързани с мъже от различни възрасти.
Мъжете ще трябва да вложат време, енергия и търпение в стабилизиране на личния си или любовен живот. През тази седмица от вас ще зависи дали ще започнете нова връзка, ако сте свободни и търсите нов романтичен партньор. За някои от вас седмицата ще предостави възможност за възраждане на стара любовна връзка или на изчистване на сериозни недоразумения в такава, която има опасност да се разпадне, поради липса на толерантност и разбиране.
Жените ще съумеят да се радват на малките успехи. През тази седмица определено няма да сте алчни или горделиви. Внимание ще изискат важни разговори с хора от семейството ви, предимно с жени. Всъщност през тази седмица може да възникне интересно събитие или събиране свързано с жена, най-вероятно от кръга ви роднини.