Лъв Месечен Хороскоп Април 2023. Месечен Хороскоп Април 2023 за Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през април ще посрещнете нов човек в дома си, ще се срещнете с нови хора, които са важни за семейството ви или нови съседи. Повечето от вас ще посрещнат гости в дома си, които ще останат за ден - два.
Този месец ще бъде благоприятен за промени в живота на дете или внуче с дете свързани с пътуване, екскурзия и др.
През април ще имате интересни и странни сънища свързани с човек от семейството ви, които ще бъде важно да ги разтълкувате правилно.
Стари любовни преживявания сега ще оцените по различен начин, осъзнавайки опита или ползата, които сте получили от тях.
През април може да очаквате добри събития свързани с пари или ще имате по-големи финансови постъпления предимно от работата си. Но, недейте търси и не се ангажирайте с лесни или бързи пари и печалби през този месец.
През април ще може да очаквате успешно развитие на ваше юридическо дело или при ангажимент свързан с адвокат, нотариус и др. (за тези от вас, които са ангажирани с подобни дейности)
Добро развитие ще има и една вече започнала промяна в живота ви. Предстои ви да вземете важно решение, което сами осъзнавате, че ще бъде за ваше добро.
Април ще бъде интересен месец за тези, които търсят своя нов път на развитие, чрез нова кариера, бизнес, реализиране на някаква идея. Това е месец на можещите и знаещите млади хора. През този месец неочаквано може да откриете един нов интерес за вас към дадена област или дейност, което всъщност съвсем няма да бъде случайно.
Мъжете може да пътуват за да се срещнат или да гостуват на някого. Не са изключени и гости в собствения ви дом. През този месец не търсете лесни пътища за реализация на своите задачи и цели. Вървете бавно, но правете нещата така, че да нямат нужда от корекции или да се срамувате от собствената си работа.
Жените ще се зарадват на важно събитие или преживяване в дома си, свързани с различни важни за семейството дела. Април ще бъде много силен месец за вас откъм изграждане и надграждане на вече постигнати позиции в почти всяка една сфера от живота ви. Мислите ви трябва да бъдат позитивни, търсещи перспективност в това, което представлява интерес за вас в настоящето, включително и спрямо важни за вас отношения.  

 

Лъв Месечен Хороскоп Март 2023. Месечен Хороскоп Март 2023 за Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пролетта идва за вас с важни, но напрегнати събития, които често ще са свързани с пътуване или с хора, които живеят извън вашето населено място.
Ако вие имате в плановете си пътуване през този месец, то определено ще имате важна причина. Притеснението или напрежението в този момент няма да ви помогнат. Съхранете стабилност и действайте с разум според конкретната ситуация.
Този месец като цяло ще ви донесе твърде противоположни емоции и настроения.
В голяма степен те ще засегнат вашия емоционален живот, брака или семейството ви.
Вероятни са временни раздели (за ден, два или малко повече поради различни причини) или конфликти с бивши партньори.
През март ще проведете среща, за която ще имате големи очаквания. Обещанията, които ще ви бъдат дадени е много вероятно да се окажат неизпълними или лицемерни. Бъдете внимателни ако разчитате на тях за развитието на вашите планове.
През този месец може да ви изнерви или разстрои нечия намеса в личния ви живот или в професионалните ви отношения.
През март ще ви се наложи да проведете разговори или да вземете решение свързано с дете или с по-млад от вас родственик.
През този месец колкото и да ви е трудно избягвайте конфликтите. Това, че сте обидени на някого съхранете без много показност вътре в себе си, докато се успокоят емоциите.
Ще дойде време, когато ще можете да проведете откровен разговор, ако все още има нужда от такъв.
Момчетата и момичетата ще имат един интересен и успешен месец, в който ще могат да реализират голяма част от своите очаквания. Благоприятно развитие ще имат вече започнати или отложени преди време дела, ангажименти и планове.
Мъжете Лъв ще имат много по-динамичен живот от жените, когато често ще възниква необходимост от вземането на бързи решения и действия. Този месец може да се запомни с промяна в колектива, където работите.
Жените ще получат новина или предложение, което може да се окаже късметчето, от което имате отдавна нужда. "Сблъсъка" ви с една неприятна и лицемерна личност ще ви даде добър житейски урок. Хубавото е, че това преживяване няма да ви причини загуба или да има други неприятни последствия за вас.