Везни Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април да ви изненадат гости, които могат да пристигнат от друг град или държава.
Най-вероятно ще преживеете приятни емоции с тях или ще изпитате удовлетворение от нещата, които ще свършите заедно.
През тези седем дни ви предстои да преживеете различни събития свързани с хора на различна възраст, като повечето от тях ще са причина за приятни преживявания.
През този период от време някои от вас ще преживеят неочаквана промяна с имот или жилище, което притежават.
Възможни са съновидения свързани с роднини, които са в Отвъдното, и които ще ви дадат важни послания свързани с вашия живот.  
През тази седмица избягвайте да притискате развитието на събития свързани с реализирането на ваши планове или идеи, които смятате че са важни за семейството ви. Възможно е точно този седемдневен период да не е най-благоприятното време за това.
Момчетата и момичетата ще са част от различни събирания и мероприятия с роднини или с приятели, със съученици или съмишленици. Това ще бъде сложна седмица за вас, в която по-скоро ще трябва да опазите позиция, вещи или ресурси от загуба или разпиляване.
Мъжете ще могат да постигнат добри резултати в дела свързани с хора от различни разстояния или с пътуване, което ще възникне през тази седмица. Пазете се от кражба или загуба.
Жените трябва да внимават с многото информация, която ще получат през тези седем дни. Пазете се от любопитството на други хора, които ще искат да знаят повече неща за вашия личен или професионален живот.

 


Везни Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

През седмицата от 27 март - 2 април една от интересните ситуации за вас ще бъде свързана с жена. Нейните действия спрямо вас, които могат да бъдат както очаквани, така и да успеят да ви изненадат. В повечето случаи обаче нейното влияние в живота ви ще има важно значение и трябва да се приеме с внимание.
Седмицата носи сложни проблеми или ситуации на работното ви място, които могат да повлияят на ваши надежди и очаквания.
Здравословният проблем на човек, когото познавате може да се задълбочи и да предизвика силно безпокойство в кръга му от близки родственици.
През тази седмица ще сте много чувствителни и емоционални, което лесно ще провокира спорове или напрежение в отношенията ви.
Ще сте склонни към излишна подозрителност, което ще създаде напрежение и конфликти във важни за вас отношения.
Седмицата ще бъде благоприятна за любовни преживявания, включително с партньор който живее в друго населено място. Романтични пътувания или пътувания с цел отдих също ще имат благоприятно време за реализация.
Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на различни изненади, на възникване и развитие на неочаквани ситуации или събития. Промените в живота ви ще са очевидни и надявам се за ваше добро. Вероятни са малки, допълнителни пари в портфейла ви.
Мъжете ще могат да свършат добра работа в дома си, на работното си място или в стопанството. Това е седмица, в която ще можете да постигнете повече за личната си стабилност и комфорт. През седмицата ще се ангажирате с приятно събитие или ще имате интересно преживяване свързано с жена.
Жените ще имат повече професионални ангажименти, но и възможности да покажат своите умения, да реализират някои интересни идеи, да поставят начало на нова бизнес дейност. Тази седмица носи приключване на някакъв ангажимент или отношения и поставяне началото на нови такива.