Везни Седмичен Хороскоп 22 - 28 април, 2024

През седмицата от 22 - 28 април е ви се наложи да се ангажирате с повече дела важни за вашите деца или други хора от семейното ви или приятелско обкръжение.
Могат да възникнат различни разходи свързани с млади хора от семейството, с раждането на бебе или с важен празник на дете.
Седмицата ще бъде благоприятна за зачеване или за раждане на бебе.
През тази седмица избягвайте страхове свързани със здравословното си състояние, тъй като те ще ви натоварят негативно с неща, които най-вероятно не отговарят на истината.
Избягвайте неприятности и стресови ситуации, които могат да ви повлияят на здравето.
Опитайте се да отделяте повече време за физически упражнения, за разходки сред природата (ако това е възможно) и въобще с различна физическа дейност, според възможностите и обстоятелствата.
През тази седмица ще преживеете няколко трудни емоционални момента, които могат да ви натъжат по различен начин или да ви причинят загуби, които определено ще успеят да ви изненадат.
Бъдете мобилизирани още в началото на седмицата, планирайте реалистично ангажиментите си, действайте практично и отговорно.
Разчитайте само на себе си и избягвайте да се надявате на обещания или на помощ от страна на други хора.
През тази седмица ще възникне необходимост да се срещнете с различни хора, но доколко това ще е възможно и по какъв начин ще го осъществите, ще зависи от обстоятелства, върху които няма да имате контрол.
Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще им бъде приятно да се срещнат с приятели от детството си. Затова може да имате някаква предварителна уговорка, или това да се случи по един неочакван за вас начин. Много интересни очаквания и планове ще имате за тази седмица и те ще могат да се случат, ако покажете един по-зрял подход при тяхната реализация. Несериозното отношение към каквото и да било в живота ви през тези седем дни, определено ще провокира неблагоприятни резултати и разочарования. Конфликтите, където възникнат такива няма да ви бъдат от полза и при възможност се опитайте дипломатично да се измъкнете от тях.
Мъжете ще се ангажират със сериозни задачи, разговори или обществени мероприятия с други мъже. През тази седмица ще имате желание и възможност по-ярко да изразите своите идеи, да се борите за своите права или за неща, които смятате че имат важно значение в живота ви. Седмицата ще благоприятства различни промени в живота ви, свързани с доказване на ваши възможности и способности или с начало на един нов начин на живот. Това ще бъде благоприятно време за тези от вас, които имат да разрешават някакво съдебно или юридическо дело. Възможно е да бъдете арбитър в един спор или да помирите противоположни позиции в едно семейство по-важен за тях семеен проблем.
Жените ще имат различни поводи да се чувстват щастливи, да имат добро настроение или желание да свършат нещо добро за други хора. В някои случаи повод за такъв оптимизъм и ведър поглед върху живота може да бъде вашия любовен живот. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на различни финансови споразумения, за постигане на по-добро заплащане на конкретен професионален или бизнес ангажимент.

 

Везни Седмичен Хороскоп 15 - 21 април, 2024

През седмицата от 15 - 21 април ще трябва много внимателно да планирате по какъв начин ще изпълните задачите или ангажиментите си. Така ще се предпазите от ситуация, в която трябва да вземете трудни решения или да преживеете някакви неуспехи.
Внимателно преценявайте информацията или разговорите, които ще имате с колеги, клиенти или други публични личности, за да се избегнат прояви на манипулация или различни хитрости.
През тази седмица ще имате задачи свързани с документи от финансов характер или такива свързани със собственост на вашето семейство.
Едва ли ще възникнат някакви затруднения или неочаквани обстоятелства около тези ваши ангажименти.
През седмицата ще ви бъде по-трудно да комуникирате с хора, които могат да бъдат членове на вашето семейство, ваши съседи или такива с които работите (учите) заедно.
През седмицата ще бъде добре правилно да подредите задачите си. Откажете се от тези, които реално нямат перспектива за изпълнение, и се насочате към тези, които вероятно ще ви донесат успех през тези седем дни или в близко бъдеще.
Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която с лекота ще изгубят по-голяма част от времето си в срещи и развлечения с приятели или са ученици. За някой от вас седмицата носи важно събитие или събиране в дома ви или в дома на ваш родственик, като баба или дядо, чичо или леля, брат или сестра и други. Едва ли ще запомните тази седмица с някакви знакови събития, но няма да ви липсват емоционални преживявания. Ще бъде важно да не изпадате в униние, да не допускате депресивни мисли и да се съхраните емоционално и психически за по-добрите времена.
Мъжете с по-големи усилия и с много повече работа ще могат да постигнат реални позитивни резултати през тези седем дни. Повечето ви действия през седмицата могат да бъдат свързани с неприключени ангажименти от изминалата седмица, или поради появата на неочаквани обстоятелства, които ще възникнат през тези седем дни. Този период на стагнация ще бъде кратък, след което ще има едно по-бързо движение на делата, с които сте ангажирани. Много често ще ви се налага да опирате за помощ, съвет или подкрепа от други хора. В края на седмицата обръщайки поглед назад ще видите, че нещо хубаво се е случило в живота ви, на което първоначално не сте обърнали достатъчно внимание, фокусирайки мислите си в съвсем различна посока.
Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване, но предимно на кратки разстояния, в страната където живеете. Може да създадете нови контакти с хора, които живеят извън вашето населено място, но определено първоначално ще бъдете резервирани към тях. Хора, с които имате социални контакти могат да ви създадат някакво напрежение или да получите неприятна новина свързана с тях. Седмицата ще изисква по-голямо внимание за тези от вас, които през този период ще се ангажират по някакъв начин с наследствени или спорни дела.